Surányi Ferenc ajánlásával:

"Gábor személyes jó barátom és állíthatom, hogy az egyike azon kevés szakembernek, aki valóban (VALÓBAN!) képes a Facebook-ról vevőket hozni neked. Kb fél éven keresztül elég szorosan dolgoztunk együtt, így bátran állíthatom, hogy a legjobb kezekben lesz a Facebook kampányod."

Surányi Ferenc

Partnereink mondták a konzultáció után:

 

 

Virág Szilvia | ★★★★★ 5 / 5 csillag!
Számomra ez a konzultáció sokat jelentett, mert Gábor rávilágított olyan dolgokra, amiket hatékonyabban is csinálhatok. Konkrét példákkal, részletesen átbeszéltük a vállalkozásomra vonatkozó problémákat és megoldásait. Ez az egy óra valóban kevés, de tartalmas volt. Csak ajánlani tudom. Most azon vagyok hogy az elhangzottakat átültessem a vállalkozásomba. Köszönöm!
Kovács Vilmos | ★★★★★ 5 / 5 csillag!

Gábortól olyan szolgáltatást kaptam, ami ezerszer többet ért a kupon áránál. Egy óra alatt feltárta a cégünk internetes marketingjének gyenge pontjait és erősségeit, kertelés nélkül megmondta, hogy ő mit erősítene és min változtatna, hogy a marketingünk valóban ügyfeleket és bevételt hozzon. Annyi új ötletet kaptam a megvalósításhoz, hogy azóta teljesen biztos vagyok az idei év üzleti sikerében, köszönöm!
Korondi Kornél | ★★★★★ 5 / 5 csillag!
Többet kaptam, mint amit vártam. Mindenképpen ajánlani fogom ismerősöknek, partnereknek. Más megvilágításban látom Gábor szemén keresztül a dolgokat. Nem vagyok elveszett ember a marketing terén, de úgy érzem, sokat tanultam és tanulhatok tőle.

 

Bodnár Zsolt | ★★★★★ 5 / 5 csillag!
A konzultáció 5-ös volt! Gábor felkészült „belőlem”, értékes információkat osztott meg, és nyitott volt minden kérdésemre maximálisan. Hálás köszönet érte! Úgy érzem nem ez volt az utolsó beszélgetésünk! :) Ajánlom mindenkinek!
Burján Eszter (Aster) | ★★★★★ 5 / 5 csillag!
A konzultáció kifejezetten üdítő beszélgetés volt, sok hasznos tanáccsal Gábor részéről, mindezt annak ellenére, hogy közel 1,5 éve vezetem a rajongói oldalaimat és nem idegen tőlem a facebook mint olyan. Volt egy kifejezetten jó és személyre szabott kampányötlete felém, alig várom már, hogy megvalósíthassam!
Nagy Zoltán | ★★★★★ 5 / 5 csillag!
Szimpatikus, bizalomgerjesztő, ötletgazdag, perspektivikus. Talán ezek az első jelzők, melyek a beszélgetést summázva eszembe jutottak. 100%-ban azt kaptam, amit vártam ettől a konzultációtól. A skype-on történő megbeszélés majd fél órával hosszabbra nyúlt, azonban egyáltalán nem éreztette velem Gábor, hogy jelentősen túlléptük az időkeretet. Volt miről beszélnünk, és sikerült is minden lényeges dolgot alaposan átgondolnunk. Csak ajánlani tudom.
Nemes Claudia | ★★★★★ 5 / 5 csillag!

A mai konzultáció során annyi új ötletet kaptam, hogy év végéig kitart, még akkor is, ha minden hónapban csak egy-egy tervet valósítunk meg! Köszönet érte!
Era | ★★★★★ 5 / 5 csillag!
Nagyon remek szakember.  Remek ötletekkel, tanácsokkal, és abban az esetben is őszinte véleménnyel segít, ha nem jó az elgondolás, megtalálva a legjobbat helyette. Köszönöm a lehetőséget!
Orbánné Békefi Melinda | ★★★★★ 5 / 5 csillag!
Nagyon jó tanácsokat kaptam Gábortól, ami alapján már el tudtuk indulni a kampány tervezéséhez. Végül arra jutottunk, hogy konkrét szerződést kötöttünk Gáborral egy teljes körű kampány elkészítéséhez.
Erdélyi Anita | ★★★★★ 5 / 5 csillag!

Teljes mértékben elégedett vagyok. Gyors időpont egyeztetés, majd konzultáció. Az 1 órás beszélgetés alkalmával személyre szabott ötleteket kaptam a facebook kampány kivitelezéséhez, és nem csak ötletet, hanem ötletlehetőségeket is. Sok jó tanácsot adott Gábor, teljes mértékben átlátva a tevékenységet, termékeket. Azt hiszem, az együtt dolgozás itt nem ért véget.
Benedek Kriszta | ★★★★★ 5 / 5 csillag!
A konzultáció során rengeteg segítséget és hasznos ötletet kaptam a Facebook kampány megtervezéséhez, és az is kiderült, mi minden másban lehet még segítségemre Gábor és csapata.  Ha szakmailag felkészült és segítőkész céget keresel, akkor bátran ajánlom, hogy igényeld a szolgáltatást és vedd fel a kapcsolatot Gáborral! Köszönöm a lehetőséget, lesz folytatás!
Körtvélyesi Hajnalka | ★★★★★ 5 / 5 csillag!

Kreatív, rugalmas, profi, segítőkész. Nagyot léptünk előre a segítségével.
Komáromi János | ★★★★★ 5 / 5 csillag!

Érdekes és hasznos beszélgetés volt. Sok ötlet merült fel és hasznos tanács hangzott el. Biztos, hogy jó hatással lesznek, a megvalósítás után, az oldalunk látogatottságára és a facebook kommunikáció hatásának növelésére.
Szűcs Tibor | ★★★★★ 5 / 5 csillag!
A konzultáció rendkívül tartalmas volt és lényegretörő. Konkrét tervet dolgoztunk ki. Úgy érzem, az együttműködésnek még nincs vége. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a Facebook-ot is ki akarja használni vevőszerzésre vagy népszerűsítésre. Köszönöm a lehetőséget!
Máté Richárd | ★★★★★ 5 / 5 csillag!
Az egyik legjobb üzleti döntés és befektetés volt a konzultáció megvásárlása. A megbeszélés során gyakorlatilag sikerült egy komplett facebookos marketingtervet felvázolnunk. Mindezt nem általánosságban, hanem a legjobban testre szabva! Mindenkinek csak ajánlani tudom (bízom benne, hogy a konkurenseink nem fedezik fel a lehetőséget)! Köszönöm!
Pongrácz Gábor | ★★★★★ 5 / 5 csillag!

Kíméletlenül elmondja a véleményét, ami nagyon hasznos tud lenni. Segít gondolkozni, érdemes vele együtt dolgozni.
Biró Péter | ★★★★★ 5 / 5 csillag!

Rendkívül gyorsan és profin dolgoznak! Vásárlás után azonnal kapcsolatba léptek velünk, és fixáltuk az időpontot. A konzultáció alatt, olyan tanácsokat és ötleteket kaptam, amelyek klasszisokkal rövidítik le a "próbálkozásainkat" és eredményhez vezetnek. Meglévő ötleteinkhez hasznos tanácsokat és világos iránymutatást kaptunk. Köszönjük!
Noveczki Zsolt | ★★★★★ 5 / 5 csillag!

Pontos és korrekt volt a kapcsolatfelvétel. Rengeteg olyan ötletet adott Gábor, amire nem is gondoltam és köszönök szépen. Mindenképpen ajánlom!
Laki Elvira | ★★★★★ 5 / 5 csillag!

Nagyon szuper, profi volt a konzultáció,rengeteg hasznos tippet kaptam.  Mindenkinek ajánlom Gábor munkáját.
Heksch Imre | ★★★★★ 5 / 5 csillag!

Rendkívül hasznos és érdekes volt a konzultáció!  Idő és energiatakarékos a skype konzultáció, nagyon jó ötletnek tartom. Gábortól másra vonatkozó jó ötleteket is kaptam, ami nem szorosan a Facebookhoz kötődik.
Köszönöm.
Bercsák Márta | ★★★★★ 5 / 5 csillag!

Intenzív egy óra volt, jó ötleteket kaptam. Az alkalmazás zseniálisnak tűnik, újat tanulunk a facebook-on. A legfontosabb, hogy valami elindul, ami ügyfelek szerzésében segít. Köszönöm!
Egri Dezső | ★★★★★ 5 / 5 csillag!

Az 1 órás konzultációt jóval túlléptük, annyi ötletet, javaslatot és megoldást kaptam a Facebook oldalunk felpörgetésére és új érdeklődők szerzésére.
Germán Szilveszter | ★★★★★ 5 / 5 csillag!

Nagyon jó döntés volt megvenni a terméket, mondhatni a legjobb befektetésem volt idáig a marketingbe! Gyakorlatilag csak olyan tanácsokat kaptam Nagy Gábortól, amiket 100%-ban ki tudok használni egy jó kampány érdekében. Biztos vagyok abban, hogy meg tízszerezhetem ezzel a vevőim számát! Remélem a konkurencia még nem vette észre ezt a nagyszerű lehetőséget!
Halászi Ildikó | ★★★★★ 5 / 5 csillag!

Nagyon profi, látszik, hogy abszolút rálátása van a témára, nagyon gyorsan feltelepítettek egy alkalmazást az oldalra, a kapcsolat biztosan nem ért véget itt:-)Számítunk Gábor szakértelmére!
Klaudia | ★★★★★ 5 / 5 csillag!

Bár nem vagyok kezdő marketinges, mégis tudott Gábor újat mondani és új ötleteket adni az 1 órás konzultáció során.
Csak ajánlani tudom a szolgáltatást!
Mester Ákos | ★★★★★ 5 / 5 csillag!

A konzultáció remek volt, de a termékből mindenképpen az alkalmazást emelném ki,amivel 800 likeot tudtam szerezni 2 hónap alatt. Mindenkinek csak ajánlani tudom Gábor munkáját.